به گزارش مشرق، هر روز که میگذرد ابعادی جدید از اتفاقات و اظهارنظرهای عجیب در فدراسیون فوتبال رخ میدهد. بعد از احکام دور از انتظار کمیتههای انضباطی، استیناف و اخلاق فدراسیون فوتبال، این بار نوبت به ابوالفضل حسنزاده رسید که تعریفی جدید از یک کلمه در زبان فارسی ارائه و لغتنامه جدیدی رو کند.
رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شب گذشته در واکنش به اظهارنظر جنجالی بیرانوند که گفته بود برای الحاقیه قرارداداش با پرسپولیس ۵ میلیارد شیرینی داده، گفت: «شیرینی دادن جُرم نیست؛ فرد صراحتاً باید جرمی را منتسب کند. بیرانوند صرفاً نشر اکاذیب کرده است.» اظهارنظری عجیب که عملاً قبح رشوه در جامعه را از بین میبرد و هر کسی میتواند با هر کلمه «من درآوردی» مثل «شیرینی دادن»، «پول چای»، «انعام بچهها» و ... رشوه بدهد اما از نظر رئیس کمیته انضباطی رشوه نداده است.
این حجم از صحبتهای عجیب، حقیقتاً غیر قابل باور است. آیا ابوالفضل حسنزاده به عنوان یک فرد حقوقی نمیداند کلماتی که به کار میبرد چه تأثیری در جامعه میگذارد؟ آیا رئیس کمیته انضباطی پیش از اینکه چنین جملهای را بر زبان بیاورد فکر نکرده که بیان آن تا چه اندازه میتواند از رشوه دادن و گرفتن قبحزدایی کند؟ حتی اگر بر فرض محال حرف او درست باشد باز هم در عرف جامعه، کلمه شیرینی به جای رشوه به کار برده میشود.
واقعاً در کمیتههای قضایی و انضباطی فدراسیون فوتبال چه میگذرد؟ آیا کسی در فدراسیون نیست که به چنین احکام، آرا و اظهارنظرهایی ورود کند؟ ضربالمثل «وای به روزی که بگندد نمک» دقیقاً همین جا صدق میکند؛ جایی که رئیس کمیته انضباطی خیلی راحت و با اعتماد به نفس، کلمهای که در ایران معادل رشوه است (شیرینی) را طور دیگری تفسیر میکند.
به نظر میرسد لازم است مهدی تاج به عنوان رئیس فدراسیون ورودی جدی به این اتفاقات و ماجراها داشته باشد تا رکن قضایی فدراسیون اینگونه رفتار نکرده و البته آرای بیخاصیت و غیربازدارنده صادر نکند.